Lajit

Aamun avaus

Ota hyvä alku päivälle! Tehokas tunti sisältäen kehoa herättelevän lämmittelyn, perusteellisen lihaskunto-osuuden sekä energisoivan loppuvenyttelyn. Sopii aamuvirkuille.

Core

Keskivartalon voimaan ja hallintaan keskittyvä tehotunti. Sopii kaikille!


FasciaMethod

Kehonhuoltotunti, joka auttaa palautumaan. Tunti sisältää toiminnallista lihaskalvoketjuihin perustuvaa liikkuvuusharjoittelua. Lempeä ja tehokas harjoittelu mm. auttaa kireyden tunteeseen kehossa, lisää liikkuvuutta, koordinaatiota ja tasapainoa. 


Lempeä lihaskunto

Tunnilla tehdään lyhyen lämmittelyn jälkeen monipuolisia lihaskuntoharjoituksia eri välineitä käyttäen, mutta ilman hyppyjä ja syviä kyykkyjä. Liikkeitä on mahdollista soveltaa oman kunnon ja voinnin mukaan. Ei sisällä koreografiaa.

Spinning 

Tehokas sisäpyöräilytunti. Kehittää ala- ja keskivartalon voimaa sekä hapenottokykyä ja auttaa painonhallinnassa. Tunnin tehoon on mahdollista vaikuttaa itse. 
Barre

Balettitankoa ja erilaisia välineitä hyödyntävä ryhmäliikuntatunti, joka tuo esiin sisäisen tanssijasi! Barre kohentaa ryhtiä ja vahvistaa koko kehoa. Ei askelkuvioita.

Dance Party

Helppo koreografinen tunti, jonka aikana käydään läpi useita eri tanssi- ja musiikkityylejä. Anna tunnelman viedä mukanaan!

Lavis

Lavis-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Laviksessa et edes huomaa kuntoilevasi, silti lähdet tunnilta hikisenä.

Lihaskunto

Monipuolinen lihaskuntotreeni erilaisia välineitä ja kehonpainoa hyödyntäen. Harjoituksia on mahdollista tehdä oman kuntotason mukaan. Hikistä ja tehokasta, ei askelkuvioita.


Keidasbeat

Tehokas intervallitreeni rumpukapuloita käyttäen. Kehittää koordinaatiota, lisää hapenottokykyä ja vahvistaa etenkin alavartalon lihaksia. Let's rock!

Bounce

Bounce on tehokas ja hauska treeni minitrampoliineilla! Bouncen hyödyt ovat lukuisat; mm. parantunut vastustuskyky, aineenvaihdunta, tasapaino ja koordinaatio. Lisäksi laji on erinomaisen tehokas vahvistamaan ala- ja keskivartalon lihaksia ja parantamaan hapenottokykyä sekä auttamaan painonhallinnassa. Hyppää mukaan!

Flow-venyttely

Kehoa vahvistavia, liikkuvuutta ja ryhtiä parantavia harjoituksia, joissa liike virtaa. Venyttely parantaa mm. aineenvaihduntaa ja palautumista. Sopii kaikille.

Lattarirasvanpoltto

Tanssillinen aerobictunti lattariteemalla. Lempeitä rytmejä ja letkeitä lanteita, mutta myös hikistä treeniä! Koreografista haastetta kaipaaville. 
Pumppitreeni

Ryhmäliikuntatunti, jossa treenataan kehonpainoa, tankoa ja levypainoja hyödyntäen musiikin tahtiin. Pumppitreeni vahvistaa koko kehoa. Liikkeitä on mahdollista suhteuttaa omaan kuntotasoon.


Vatsa-pakara

Vatsa- ja pakaralihaksiin keskittyvä lihaskuntotunti. Treenin voi suhteuttaa omaan kuntotasoon. Ei sisällä koreografiaa.

Marikan tunnilla suositaan enemmän oman kehon painolla tehtäviä liikkeitä ja Riksu käyttää lisäksi mm. kumppareita, palloja ja step-lautaa.