Lajit

Dance Party

Helppo koreografinen tunti, jonka aikana käydään läpi useita eri tanssi- ja musiikkityylejä. Anna tunnelman viedä mukanaan!Kiinteytys

Helppo askellus rasvanpolttosykkeellä (20 min), alavartalopainotteinen lihaskunto-osuus (20 min) sekä venyttelyt. Yksinkertaista, mutta tehokasta!


Lempeä lihaskunto

Tunnilla tehdään lyhyen lämmittelyn jälkeen monipuolisia lihaskuntoharjoituksia eri välineitä käyttäen, mutta ilman hyppyjä ja syviä kyykkyjä. Liikkeitä on mahdollista soveltaa oman kunnon ja voinnin mukaan. Ei sisällä koreografiaa. Sopii kaikille.Pilates perustaso

Kaiken tasoisille sopiva pilates-tunti. Pilates vahvistaa erityisesti keskivartaloa. Tunneilla käytettävät matot ja muut välineet löytyvät paikan päältä, mutta oman maton saa myös tuoda.


Spinning rasvanpoltto

Tehokas tasaisella sykkeellä tehtävä sisäpyöräilytunti. Sopii myös uusille.
Barre

Balettitankoa ja erilaisia välineitä hyödyntävä ryhmäliikuntatunti, joka tuo esiin sisäisen tanssijasi! Barre kohentaa ryhtiä ja vahvistaa koko kehoa.FasciaMethod

Kehonhuoltotunti, joka auttaa palautumaan. Tunti sisältää toiminnallista lihaskalvoketjuihin perustuvaa liikkuvuusharjoittelua. Lempeä ja tehokas harjoittelu mm. auttaa kireyden tunteeseen kehossa, lisää liikkuvuutta, koordinaatiota ja tasapainoa. 

Kuntoshow

Tanssitunnin ja jumpan yhdistelmä. Tunnilla käydään läpi rennosti ja sulavasti showtanssitunnin eri elementtejä, kuten lämmittely, tekniikka ja koreografia. Harjoituksista toiseen edetään jouhevasti liikkeestä nauttien. Sopii kaikille.

Lihaskunto

Monipuolinen lihaskuntotreeni erilaisia välineitä ja kehonpainoa hyödyntäen. Harjoituksia on mahdollista tehdä oman kuntotason mukaan. Hikistä ja tehokasta, ei askelkuvioita.
Pound

Tehokas intervallitreeni Ripstix -rumpukapuloita käyttäen. Pound kehittää koordinaatiota, lisää hapenottokykyä ja vahvistaa etenkin alavartalon lihaksia. Let's rock!

Pound intro on tutustumistunti, joka johdattelee uuden osallistujan lajiin.

Tanssillinen rasvanpoltto

Hyväntuulen tanssitreeni menevään musiikkiin! Sopii kaikille tanssillisesta jumpasta kiinnostuneille. 

Circuit

Circuit-treeni on toiminnallista kiertoharjoittelua, jossa treenataan aikaa vastaan omassa tahdissa. Treenin aikana kierretään järjestyksessä pisteeltä pisteelle. Tunti kehittää lihasvoimaa, kehon hallintaa, tasapainoa ja polttaa tehokkaasti rasvaa. Tervetuloa kokeilemaan!

Kehonhuolto

Kehoa vahvistavia sekä liikkuvuutta ja ryhtiä parantavia harjoituksia, joissa liike virtaa. Sopii kaikille. 
Lattarirasvanpoltto

Tanssillinen aerobictunti lattariteemalla. Lempeitä rytmejä ja letkeitä lanteita, mutta myös hikistä treeniä!Liikkuvuus ja kehonhuolto

Tunnilla aktivoidaan kaikki aistit käyttöön. Liikkuvuusharjoittelua hauskalla ja mukaansatempaavalla tavalla. Ryhdikkyys, tasapaino sekä lihaskunto kehittyvät erilaisilla moninivelliikkeillä. Jokaisen osallistujan tunti rakentuu henkilökohtaisten lähtökohtien mukaan. 

Pumppitreeni

Ryhmäliikuntatunti, jossa treenataan kehonpainoa, tankoa ja levypainoja hyödyntäen musiikin tahtiin. Pumppitreeni vahvistaa koko kehoa. Liikkeitä on mahdollista suhteuttaa omaan kuntotasoon.


Vatsa-pakara

Vatsa- ja pakaralihaksiin keskittyvä lihaskuntotunti. Treenin voi suhteuttaa omaan kuntotasoon. Ei sisällä koreografiaa.

Marikan tunnilla suositaan enemmän oman kehon painolla tehtäviä liikkeitä ja Riksu käyttää lisäksi mm. kumppareita, palloja ja step-lautaa.