Aikataulumme

Tervetuloa treenaamisen karkkikauppaan - meillä liikunta on ilo!

Löydät aikataulumme ja prepaid-korttimme oheisen linkin takaa. Tunnit ovat varattavissa aina neljäksi viikoksi eteenpäin. Paikan varaaminen edellyttää palveluun kirjautumista ja maksettua treenikorttia. Tarjolla on kertamaksuja, kymppikortteja sekä eri mittaisia kuukausipasseja, mutta ei liittymismaksua tai sitovia jäsenyyksiä. Autamme Sinua mielellämme myös kasvotusten ja asiakaspalvelumme onkin avoinna aina ennen tuntien alkua. 

Huom! Asiakaspalvelu on sunnuntaisin ja arkiaamuisin pääsääntöisesti kiinni. Tällöin kulku Keitaalle tapahtuu aseman päädystä ovikoodilla. Koodi löytyy sähköpostiin saamastasi varausviestistä.

Minimi tunnin toteutumiselle on kolme henkilöä. Voit perua varauksesi itse varausviestin kautta, kunnes iltatunnin alkuun on 2h ja aamutunnin alkuun 12h. Tämän jälkeen tunti vahvistetaan eikä varausta voi perua. Huomioithan ystävällisesti, että kaikki peruutukset tulee tehdä varausohjelmassa sallitun ajan puitteissa. Emme ota peruutuksia vastaan puhelimitse tai viesteillä. Jos tunnilla on tilaa, voit yhä varata paikan, kunnes tunnin alkuun on 15 min.