Muut palvelut

Yksityistunnit

Voimme järjestää Sinulle tai ryhmällesi mieleisesi yksityistunnin Keitaan osaavien ohjaajien kanssa! Oli kyseessä sitten viikottainen oma vuoro tai yksittäinen tutustuminen lajiin, me huolehdimme toiveistanne. Omassa porukassa kynnys osallistumiseen on matala ja liikuntakipinän syttyminen herkässä! 

Salivuokraus omaan käyttöön

Treenikeitaan yläsalia tai Studio Dance Pitin kanssa yhteiskäytössä olevia alasaleja voit vuokrata myös omaan käyttöön. 

Yläsali on kooltaan 160 neliömetriä. Salista löytyy peilit, tehostevalot ja äänentoisto sekä nivelille ystävällinen joustoparketti. Salin lihaskuntovälineet ja jumppamatot ovat käytettävissäsi niin sovittaessa. 

Alasalit ovat kooltaan 100-140 neliömetriä. Myös kaikista niistä löytyvät tehokas äänentoisto ja peilit. Alasaleissa on mahdollisuus discopallon ja -valojen käyttöön. Salissa kolme olevat spinning-pyörät ovat myös käytettävissä niin sovittaessa. Kahdesta salistamme löytyvät balettitangot.

Kysy lisää yksityistunneista tai salivuokrauksesta info@treenikeidas.fi .

Tyhy-päivät, polttarit, kokoukset, juhlat tai muut tapahtumat

Meillä on monipuoliset tilat, joissa onnistuu erilaisten tilaisuuksien järjestäminen. Tapahtumiin voi yhdistää liikuntaa Keitaan kautta tai omalla ohjaajallasi. 

Kokoustekniikasta vastaa luottokumppanimme Tapahtumapalvelu Hannikainen Oy. 

Sijaintimme Kouvolan matkakeskuksen vieressä helpottaa kauempaakin saapuvien vieraiden osallistumista tapahtumaasi.

Tapahtumasi järjestelyiden suunnittelussa ole yhteydessä info@treenikeidas.fi niin kehitetään teille sopiva kokonaisuus!